|ATG|Clan

This is the forum of the |ATG|Assassins Of The Gods
 
HomeGallerySearchRegisterLog in

Share
 

 Любопитни неща

Go down 
AuthorMessage
Soul_Seek
GEN
GEN
Soul_Seek

Number of posts : 102
Age : 32
Registration date : 2008-09-23

Любопитни неща Empty
PostSubject: Любопитни неща   Любопитни неща EmptyMon Mar 16, 2009 4:47 pm

Ето нещо много любопитно, и не знам при ваща зодия как е, но при мойта ( Водолей ) това е 1:1 вярно Very Happy

ето и въпросното нещо, което имах в предвид.

Как понасяме раздялата според зодията
Не всички еднакво понасят раздялата - някой реват, други гладуват, трети пък страдат и се усамотяват, но има и такива, които търсят утешение в алкохола или в нови връзки. Ако вярвате, че поведението в подобни ситуации е свързано с зодиите от хороскопа, тогава може да видите как партньорът ви ще реагира, ако му биете шута.

Овен - Преживява болезнено раздялата, въпреки че се старае да остава впечатление на голям сърцеразбивач. Когато го споходят любовни мъки, на овена не му е леко даже и в собствената кожа. Въпреки, че е огнен знак, чувства се като полят с ледена вода когато настъпи раздялата с партньора. И понеже вярва, че както в любовта така и във войната, всичко е позволено, опитва всичко за да запази на свой начин човекът на когото държи. Ако не успее обръща се към чашката, приятелите и роднините.

Телец - Независимо от това че прави впечатление на отпуснат, който няма никакви проблеми и най-малко любовни, трудно понася раздялата, даже и в случай когато някой от двамата трябва да отпътува някъде. Ако раздялата е окончателна чувствителният телец се прибира в къщи и усамотено страда. Много рядко разговаря и с най-добрите приятели, които едва биха могли да го накарат да излезе. Намира утешение в поезията и песни, които му припомнят на партньора.

Близнаци – Въпреки, че показват, че всичко и любовните скъсвания преживяват спортменски - не е единственият/ата на света, въобще не им е леко. Свикнали са всички да ги обичат, канят и държат за ръка те не могат да проумеят, защо някой ще ги изостави. А когато това се случи на обичаното лице ще изпращат съобщения, ще се обаждат по телефона, ще чакат пред дома му/й, ще пишат имейли и ще разговарят с всички, които имат контакт с любимия.

Рак - Много трудно преживява раздялата, даже и времената раздяла. В очакване те лесно се отдават на пиене и хапване, скитат от кафене на кафене и много често прегръщат без никакъв повод хора, които не са на тяхно ниво. Тази зодия обаче въобще не се безпокои кой какво казва за него - единствено мечтае за деня когато отново ще срещне любовта на живота. Всичко останало е второстепенно, даже и съветите на семейството.

Лъв - Гордият лъв страда драматично, открито. Всички трябва да знаят, че е е наранен и всички трябва да тъгуват с него. Трудно понася раздялата и понякога не разбира дали това е заради наранената му суета или заради разбитото сърце. А може би разсъждава той и едното и другото и се опитва да разбере партньора, който до вчера го "издигаше до звездите", а днес му нанася такава болка.

Дева - Подбира, но е търпелива. Много трудно хората от тази зодия са оставяни, но ако се стигне до това, ще направят всичко за да разберат причината. Ще похапват от любимия си черен шоколад, ще въздишат и ще обмислят какво съобщение да изпратят на любимия си човек. Когато пожелае да остави партньора си, ще направи така, все едно тя (Девата) е изоставена. Иначе как би се усложнил и без това сложния живот.

Везни - Сдържани и суетни, хората от тази зодия са като родени артисти. Те няма да предоставят това удоволствие на никому, даже и на обичания човек, ако са изоставени, да гледат нейния "унищожен свят". Те все някак си ще преживеят любовната раздяла. Пред другите ще са усмихнати и ще се преструват, че те са изоставили партньора си, а не обратно. Но в къщи ще си хапват сладкиши, ще плачат и ще се събуждат на възглавницата, която все още е запазила парфюма на човека, когото все още обичат.
Скорпион - Тази зодия страда като никоя друга, особено когато е влюбена и изоставена от човека когото искрено обича. Не знае към кого да се обърне с кого да говори, защото за Скорпиона най-голямата мъка е любовната. След раздялата няма нищо по-лошо от това. Няма приятели, не съществуват кафенета, няма и питиета, които да помогнат да преодолее раздялата.

Стрелец - За да преодолее раздялата Стрелецът ще избяга от суровата действителност. Естествено ще се опита да отпътува някъде, но ако не е възможно ще се отбие в любимия ресторант или ще се разходи из града, ще се отбие във видеотеката за филм който би желал да изгледа с любимия човек. И сега след като е сам вне е ли по-добре да обмисли за някоя нова среща вместо за тази грозна раздяли?

Козирог - На практичния, но чувствителен козирог не му е ясно кой е толкова луд, че да го изостави, защото няма нещо, което той-да не може да направи за любимия човек. Ако партньорът ги остави Козирогът мисли, че нещо не е наред с него и си връща лентата назад за да разкрие кое е това нещо което не е харесало на партньора му. В мислите си се връща на стари неща и подхранва спомените си за любимия. Всичко преди бе по-красиво, романтично, утешава се сам в болката си Козирогът.

Водолей - Изоставен след раздялата Водолеят тича от кафене на кафене, от приятел на приятел без да се сети, че партньорът го е изоставил заради това, че никога не е бил на ясно с неговите планове, намерения и чувства. Всичко което трябва да обясни на обичания човек, водолеят обяснява на приятели и колеги. И все пак ще обърне земята наопаки за да накара човекът когото обича да се върне.

Риби - Рибите са родени за да страдат, съчувствия и болка. Мъката в погледа им е по-голяма от всякакви думи, както и неизлятите сълзи и мъка, защото рибите обичат да страдат в самота. И самосъжалявайки се и неразбирайки, защо са отхвърлени от партньора си Рибите си припомнят някой други раздяли при които са мислили, че земята ще спре да се върти. Но ето, че не е, и все пак всичко се върти около любовта.
Back to top Go down
http://www.atgclan.hit.bg
 
Любопитни неща
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
|ATG|Clan :: Свободна зона :: Общи дискусии-
Jump to: